Volg ons op social media!

Wandrekken

Wandrekken online kopen

Bent u op zoek naar wandrekken? Bent u op zoek naar een nieuwe wandrekken voor in uw woonkamer of voor het opleuken van uw kantoor? Bij Blockdesign vindt u een ruim aanbod in verschillende soorten en maten wandrekken die aansluiten bij uw wensen. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en vindt u vandaag de dag niet alleen wandrekken voor een betaalbare prijs maar kunt u bij ons ook terecht voor het herinrichten van uw gehele woning. U vindt bij ons een ruim aanbod in verschillende woonaccessoires die perfect aansluiten bij al uw stijlen. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door ons ruime aanbod en bestel direct uw gewenste wandrekken online. U vindt onze wandrekken nergens goedkoper en wij bieden onze producten tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding aan.

Ons aanbod

Uniek aanbod aan wandrekken bij Blockdesign

Kom je weleens bij iemand in huis en zie je daar een leuk wandrek of heb je weleens een stoer wandrek in bijvoorbeeld een restaurant gezien en gedacht: ik zou ook wel een of meerdere van die wandrekken in mijn huis willen hangen? Dat kunnen wij ons bij Blockdesign helemaal voorstellen en daarom hebben wij dan ook een uniek aanbod aan wandrekken in ons grote assortiment opgenomen. Er zijn veel verschillende soorten wandrekken, want het ontwerp, het materiaal en de kleur kunnen allemaal verschillen. Blockdesign is dé specialist en online woonwinkel voor industriële meubels, waaronder wandrekken, en heeft daarom voor iedereen bij haar of hem passende wandrekken. Zo zijn er wandrekken voor in de woonkamer, waar je bijvoorbeeld een mooi voorwerp een opvallende plek wil geven. Ook kun je wandrekken hangen in de hal of in de slaapkamer, waar je er planten of een aantal robuuste potten of vazen in kunt plaatsen. Ook in keukens kunnen wandrekken een mooie, stoere aanvulling op het interieur zijn. Denk aan oude keukenmaterialen of blikken, dat geeft meteen een andere sfeer. Wat je ook wilt of zoekt, Blockdesign heeft het. Natuurlijk adviseren wij je bij je keuze.

Wandrekken direct te bestellen bij Blockdesign

Naast ons unieke aanbod aan wandrekken, hanteren we bij Blockdesign ook de beste verhouding in prijs en kwaliteit. Wij garanderen je dat je nergens anders goedkopere wandrekken zult vinden. Het is heel gemakkelijk om je bestelling online te plaatsen. Wij verzenden de wandrekken altijd gratis en je krijgt van ons ook 14 dagen bedenktijd op je aankoop. Omdat wij gecertificeerd zijn om het keurmerk Thuiswinkel Waarborg te mogen voeren, is je aankoop ook gegarandeerd veilig. Kijk daarom eens rustig rond in het grote assortiment van Blockdesign. Je vindt bij ons vintage wandrekken, industriële wandrekken maar ook wandrekken, waarbij deze twee stijlen met elkaar gecombineerd zijn. Omdat wij van Blockdesign zelf ook graag spullen in het echt zien, kunnen we ons voorstellen dat je de wandrekken liever in het echt ziet voor je je aankoop doet. Daarom ben je ook van harte welkom in onze woonwinkel in het gezellige centrum van Gorinchem. Je vindt hier naast wandrekken alles voor een stoer industrieel interieur, zoals kleinmeubelen, kasten, klokken en andere woonaccessoires. Kom eens langs en laat je verrassen. In onze woonwinkel vind je de juiste sfeer, maar ook deskundigheid om jou het meest passende wandrek mee naar huis te laten nemen!