Volg ons op social media!

Vintage wandrek

Ons aanbod

Vintage wandrek voor stoere uitstraling

Bent u op zoek naar een vintage wandrek dat een stoere uitstraling aan uw interieur kan geven? Waar u ook kijkt, overal ziet u industriële meubels. Wij zijn dé specialist op het gebied van vintage wandrekken. Wij hebben een online woonwinkel waar u inspiratie op kan doen met verschillende vintage wandrekken. Naast de wandrekken hebben wij ook banken, tafels, stoelen en lampen in ons ruime assortiment zitten. Wij helpen u graag bij het zoeken naar passende meubels voor u.  Naast onze online woonwinkel en de webshop, hebben wij ook een showroom waar ontzettend veel onderdelen uit de online woonwinkel te zien zijn. Soms is een meubel in het echt toch iets anders dan in de webshop te zien is. In onze showroom laten wij verschillende combinaties zien die mogelijk zijn met industriële meubels. Elke combinatie is mogelijk bij ons. Wij maken de meubels op maat, zodat ze altijd bij u in huis passen. Ons aanbod is uniek! Niet alleen de materialen en kleuren zijn uniek, maar ook onze prijzen. Wij hebben betaalbare prijzen vintage wandrekken voor u. Waarom zou u teveel betalen aan een wandrek als het bij ons niet hoeft. Industriële meubels zijn makkelijk te combineren met landelijke en moderne woonstijlen. Bij ons vindt u het vintage wandrek dat u zoekt.

Blockdesign voor uw vintage wandrek

Onze meubels zijn gemaakt van metaal, hout, leder, gaas of een combinatie hiervan. Alle meubels zijn robuust en stoer en geven een hippe uitstraling aan uw interieur. Onze meubels kunnen perfect gecombineerd worden met mooie en persoonlijke spulletjes om een warme sfeer in huis te creëren. U gaat zich nog meer thuis voelen in uw eigen huis. Wij geven u graag advies op maat als het gaat over passende meubels. Neem een aantal foto’s mee van het huidige interieur, zodat onze interieur specialisten samen met u kunnen kijken naar een perfecte vintage wandrek. Met de juiste combinaties van kleuren en materialen creëert u de gewenste sfeer. Wij weten precies welke materialen en kleuren perfect met elkaar matchen en vertellen dit graag aan u.  Wilt u een aantal voorbeelden zien om inspiratie op te doen over de mogelijkheden? Wij ontvangen u graag onder het genot van een bakje koffie in onze showroom.

Op zoek naar een vintage wandrek?

Woont u in Nederland of België dan bezorgen wij onze meubels gratis bij u. Bij ons vindt u de goedkoopste vintage wandrek voor in huis. Daarnaast heeft u 14 dagen bedenktijd, dat betekent dat u na ontvangst 14 dagen de tijd hebt om het product te retourneren als u niet tevreden bent.