Volg ons op social media!

Wandrek zwart

Ons aanbod

Uniek aanbod wandrekken met wandrek zwart

Bent u op zoek naar een uniek aanbod wandrekken waar onder andere een wandrek zwart te vinden is? Wandrek zwart is een populaire combinatie, maar ook vele andere materialen en kleuren zijn mogelijk bij ons. De combinatie tussen hout en metaal is dé nieuwe trend in Nederland. Doet u al mee met de trend of vindt u industriële meubels gewoon geweldig? Wij hebben een ruim aanbod aan wandrekken waar ook wandrek zwart in zit. Wandrek zwart geeft een boost aan uw interieur. Blockdesign is dé specialist en woonwinkel voor industriële meubels en wij hebben een groot assortiment waar ongetwijfeld iets voor u bij zit. Wilt u graag dat uw wandrek zwart aansluit bij de andere meubels? Dan hebben wij ook zitmeubels in ons assortiment zitten waartoe fauteuils, eetkamerstoelen, banken, poefen, bureaustoelen en barkrukken behoren. Naast zitmeubels kunt u er ook een bijpassende tafel zoeken. Zoekt u bijvoorbeeld een salontafel, eettafel, bartafel of een  bijzettafel? Misschien wilt u boven de tafel wel een mooie bijpassende lamp hangen.  Hang- tafel- vloer- en wandlampe treft u ook in onze winkel aan. Daarnaast zijn er niet te vergeten de decoratieve woonaccessoires die wij in het assortiment hebben. Kortom u heeft genoeg keuze om uw interieur volledig aan te pakken. Wij helpen u graag met advies op maat om alles bij elkaar te laten aansluiten.

Wandrek zwart als ultieme sfeermaker

Wij hebben een ruim en divers aanbod in onze online woonwinkel. Elk meubel is volledig op maat te maken. Zowel in de vormen als in de maten is er veel mogelijk bij Blockdesign. Uw wandrek zwart past altijd perfect in uw woning, daar zorgen wij persoonlijk voor. Wij zijn al jaren een begrip in de regio. Een wandrek zwart geeft uw interieur precies die moderne, stoere uitstraling die tegenwoordig zo gewild is. Het wandrek kunt u volledig zelf naar wens inrichten. Wilt u graag een warme sfeer creëren? En weet u niet zo goed met welke accessoires u dat moet doen? Wij hebben verschillende medewerkers in dienst die al jaren in het vak zitten en u kunnen helpen met advies op maat. In onze showroom staan verschillende combinaties opgesteld en zo kunt u inspiratie op komen doen voor uw eigen wandrek zwart.  Voor de prijzen hoeft u het niet te laten. Blockdesign hanteert scherpe prijzen en het is nergens goedkoper dan bij ons.

Wandrek zwart via Thuiswinkel Waarborg

Wij zijn een veilige en betrouwbare webwinkel. Om dat aan u te laten zien, zijn wij aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg. Dit staat voor veilig online shoppen. Heeft u vragen over bepaalde producten? Neem vrijblijvend contact met ons op.