Volg ons op social media!

Wandrek

Wandrek online kopen

Bent u op zoek naar een wandrek? Bent u op zoek naar een blikvanger in uw woonkamer, keuken of in uw slaapkamer? Bij Blockdesign bent u aan het juiste adres een wandrek dat past bij uw wensen. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en tegenwoordig heeft u dan ook een ruime keuze uit verschillende soorten en maten wandrekken. Naast ons ruime aanbod van diverse vintage en industriële wandrekken vindt u bij ons ook diverse zitmeubelen, tafels, lampen, kasten en woonaccessoires. Wij zijn dé specialist en online woonwinkel voor industriële meubels. Kom lang in onze woonwinkel in Gorinchem. Daarnaast kunt u alvast een kijkje nemen op deze website. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u ook online direct uw bestelling plaatsen. Voor een wandrek dat bij uw interieur past bent u bij Blockdesign aan het juiste adres!

Ons aanbod

Direct online uw wandrek bestellen

Op zoek naar een wandrek? Blockdesign beschikt over een ruim opgezette woonwinkel in het mooie stadje Gorinchem. In onze winkel vindt een ruim aanbod van verschillende woonaccessoires en diverse meubelen. De woonaccessoires en wandrekken van Blockdesign hebben stuk voor stuk een stoere en krachtige uitstraling. Met onze meubelen en/of woonaccessoires kunt u de sfeer in een ruimte in een handomdraai veranderen. Blockdesign heeft het Thuiswinkel Waarborg keurmerk. Thuiswinkel Waarborg is een keurmerk voor winkels die hun producten via internet verkopen in Nederland. Onze webwinkel is ruim en gebruiksvriendelijke opgezet zodat u op uw gemak onze producten en accessoires goed kunt bekijken en direct kunt bestellen. De woonaccessoires en wandrekken van Blockdesign hebben stuk voor stuk een stoere en krachtige uitstraling die past bij ieder interieur. Heeft u uw oog laten vallen op een stoer wandrek van Blockdesign? U kunt in onze winkel uw gewenste woonaccessoires kopen of online uw bestelling plaatsen. Zodra uw bestelling bij ons binnen is gaan wij direct voor u aan de slag.

Wandrek van Blockdesign online bestellen

Blockdesign biedt een beste prijs- kwaliteitsverhouding aan die past bij de woonaccessoires die wij aanbieden. U vindt onze producten nergens goedkoper! Door onze unieke aanbod van wandrekken kunt u vast en zeker slagen. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? In onze winkel staan onze medewerkers graag voor u klaar om u professioneel advies te geven. Heeft u een keuze kunnen maken en heeft u online of in onze winkel uw bestelling geplaatst? Onze medewerkers zorgen ervoor dat u binnen een aantal werkdagen uw bestelling binnen heeft. Wij verzenden onze producten gratis en u heeft 14 dagen bedenktijd. Blockdesign is dé specialist en online woonwinkel voor industriële meubels.