Volg ons op social media!

Wandrek kopen

Wandrek kopen bij Blockdesign

Wilt u een wandrek kopen? Bent u op zoek naar een woonwinkel waar u ook online een bestelling kan plaatsen? Zoekt u dan niet verder. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen in onze woonwinkel in Gorinchem. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod in wandrekken steeds verder uit kunnen breiden waardoor u vandaag de dag een ruim aanbod heeft in verschillende soorten wandrekken. U kunt bij ons een wandrek kopen in onze ruim opgezette woonwinkel maar ook online kunt u gemakkelijk en snel uw bestelling bij ons plaatsen. Blockdesign is dé woonwinkel waar u naar op zoek bent voor het vinden van een industrieel en stoer wandrek dat kan fungeren als blikvanger maar ook fungeert als een handig opberg-wandrek waar u bijvoorbeeld een leuk fotolijstje of boeken in kunt plaatsen. De keuze is helemaal aan u. Laat u verrassen en inspireren door ons aanbod. In onze woonwinkel kunt u op uw gemakje alle wandrekken bekijken zodat u een goede keuze kunt maken. Onze medewerkers geven u graag advies en staan graag voor u klaar.

Ons aanbod

Online wandrek kopen bij Blockdesign

Wie een zoektocht begint om een wandrek te kopen, zal ongetwijfeld bij Blockdesign uitkomen en op de website blijven rondkijken. Het aanbod van wandrekken van Blockdesign is namelijk uniek en wij hebben er voor gezorgd een groot assortiment te hebben, zodat iedereen precies dát wandrek kan vinden wat zij of hij zoekt. Je kunt namelijk een wandrek kopen voor de woonkamer, maar denk ook eens aan een kantoor of een restaurant. In de woonkamer kun je een persoonlijk voorwerp zo een bijzondere plaats geven, maar dat kan in de kantoorwereld of elders ook. Je kunt ook een wandrek kopen voor de hal of de slaapkamer, waar je er wellicht foto’s of kleine planten in plaatst. Ook voor aan de keukenwand kun je een wandrek kopen, om er gebruiksvoorwerpen of oude flessen en blikken in kunt zetten. Vaak is er onderaan het wandrek de mogelijkheid om er nog bijzondere voorwerpen aan te hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos, want ook is de inrichting van je wandrek aan te passen aan de tijd van het jaar. Blockdesign geeft je de mogelijkheid om een bij jou passend wandrek te kopen, aangezien er veel variatie is in kleur, ontwerp en materiaal van de wandrekken.

Wandrek kopen met een stoere uitstraling

Blockdesign is dé specialist en online woonwinkel voor industriële meubels en waar je dus ook je wandrek kunt kopen. Het is heel eenvoudig om, als je eenmaal jouw keuze voor een wandrek kopen gemaakt hebt, het wandrek te bestellen. Blockdesign verzendt jouw wandrek gratis en daarnaast krijg je op je aankoop 14 dagen bedenktijd. Het wandrek kopen gebeurt absoluut veilig, aangezien Blockdesign gecertificeerd is om het keurmerk Thuiswinkel Waarborg te voeren. Je zult merken dat je nergens goedkoper een wandrek kunt kopen. Blockdesign hanteert namelijk de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Wandrek kopen: grootste aanbod, zowel online als offline!

Misschien ben je er niet helemaal zeker van om je wandrek online te kopen. Dat kunnen we ons bij Blockdesign voorstellen en daarom ben je ook van harte welkom om in onze winkel je wandrek te kopen nadat je het in het echt gezien hebt. Je kunt niet alleen online maar ook in onze winkel zien dat Blockdesign alles heeft voor een stoer en industrieel interieur. Naast vintage wandrekken, industriële wandrekken en wandrekken waarbij deze twee woonstijlen gecombineerd zijn, vind je ook allerlei woonaccessoires, kleinmeubelen, kasten, klokken en verlichting. Alles is sfeervol gedecoreerd, zodat je al een goed idee krijgt bij het wandrek kopen. Natuurlijk adviseren wij je graag!