Volg ons op social media!

Wandrek kopen

Wandrek kopen bij Blockdesign

Bent u op zoek naar een wandrek? Wilt u een wandrek kopen maar moet het geen doorsnee wandrek zijn maar een echte blikvanger? Bij Blockdesign bent u aan het juiste adres. Wij bieden u graag ons brede assortiment aan, zowel in onze online webwinkel als in onze winkel in Gorinchem. In ons ruime assortiment is er voor elk wat wils. Blockdesign is dé specialist in wandrekken en industriële woonaccessoires. Onze wandrekken kenmerken zich door de combinatie van hout, staal en gaas. Kom langs en laat u verrassen door onze prachtige wandrekken. Een wandrek kopen doet u bij Blockdesign! Blockdesign beschikt over het keurmerk Webshop Keurmerk. Dit Webshop Keurmerk is hét kwaliteitskeurmerk voor online winkelen. U kunt erop rekenen dat webshops met dit keurmerk veilige webwinkels zijn die eerlijk handelen. Wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit.

Ons aanbod

Wandrek kopen bij Blockdesign voor uw wooninrichting

Wilt u een wandrek kopen? In onze ruim opgezette webwinkel vindt u een ruim assortiment van verschillende soorten en maten wandrekken. In onze gebruiksvriendelijke webshop kunt u gemakkelijk en snel uw gewenste wandrek kopen. Met een paar drukken op de knop heeft u het wandrek van uw keuze in uw winkelmandje geplaatst en kunt u uw bestelling veilig afronden. Zodra uw bestelling bij ons binnen is gaan onze medewerkers direct voor u aan de slag. Bent u toch niet helemaal tevreden over uw aankoop? Dan heeft u 14 dagen de tijd om uw bestelling naar ons terug te sturen. Neem een kijkje in onze webshop en laat u verrassen door de verschillende fraaie industriële wandrekken die wij aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Wij zijn voor u dé online webwinkel als u op zoek bent naar een industrieel wandrek. Daarnaast nodigen wij u graag uit in onze winkel in Gorinchem. Hier kunt u onze producten in het echt bewonderen en een goede keuze maken.

Scherp geprijsde wandrek kopen

Blockdesign biedt u een uniek assortiment aan van verschillende soorten wandrekken. Wij bieden u de beste prijs- kwaliteitsverhouding aan en u vindt onze wandrekken nergens goedkoper. Door ons grote assortiment kunt u zeker slagen en heeft u binnen een handomdraai een compleet ander interieur. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor een stoer en industrieel interieur. Heeft u een keuze kunnen maken en uw bestelling afgerond? Dan verzenden wij uw bestelling helemaal gratis! Blockdesign is uw specialist en online woonwinkel voor industriële meubels. Een wandrek kopen doet u bij de experts van Blockdesign!