Volg ons op social media!

Met een klok ben je altijd bij de tijd

Met een klok ben je altijd bij de tijd

Er zijn veel verschillende soorten klokken verkrijgbaar, afhankelijk van het model dat je kiest en waar de klok wordt ophangen of neergezet gaat worden kan het een echte blikvanger zijn.
Eén ding is duidelijk: klokken kun je nooit genoeg hebben en het liefst in elke kamer één.
Er wordt weliswaar niet 24 uur per dag naar de klok gekeken, maar de decoratieve waarde van de klok mag zeker niet over het hoofd gezien worden.

Klokken voor iedere ruimte
Klokken zijn vanzelfsprekend geschikt voor iedere ruimte van je huis. In je woonkamer passen ze uitstekend, maar ook in je slaapkamer of in de keuken.
Je kunt klokken op iedere plek van de muur kwijt. Om een klok zo veel mogelijk te laten opvallen en er ook daadwerkelijk iets aan te hebben, kun je een klok het beste op een goed zichtbare plek ophangen.

Wandklokken XL
Een leuke trend is het ophangen van een oversized wandklok aan de wand. Je maakt hiermee een echt design statement en maakt van een kale muur een echte eyecatcher in huis.

Houtenklokken
De meeste klokken bestaan uit een behuizing van aluminium of staal, al dan niet afgedekt met een glasplaat.
De houten klokken van Blockdesign vallen op door het fraaie natuurlijke hout en het moderne design. Zo’n houten klok past perfect in een strak interieur.

Tafelklokken
Een tafelklok is vaak een relatief kleine klok, maar daardoor zeker niet minder mooi.
Je kunt de tafelklok op de eetkamertafel plaatsen, op het bureau plaatsen of in de vensterbank.

Grote-klok-metaal-industrieel

Grote-klok-metaal-industrieel