Volg ons op social media!

Hoelang blijft het industriele interieur nog hip?

industriële interieur nog hip

Hoelang blijft het industriele interieur nog hip?
Met een industriele inrichting kan je een tijdloos karakter in uw huis toevoegen.
Sinds jaren gaan mensen naar fairs en snuffelmarkten om te zoeken naar unieke vintage en industriele items om deze toe te voegen aan het interieur.
De woonwinkels zijn in deze trend mee gegaan door mooie nieuwe producten een industriele twist mee te geven.
Dit zien we terug in eettafels met een stoer en ruig metaal onderstel te geven en ook de stoelen en krukken hebben zo een stoere verweerde look gekregen.
Het industriele interieur is tegenwoordig erg populair waardoor je aardig wat mogelijkheden hebt om inspiratie op te doen.
Door verschillende interieurs stylen te bekijken kun je goed bepalen welke industriele meubels je wel en niet in je interieur wilt.
Veel mensen weten zo hun industrieel interieur ook gezellig in te richten wat met de juiste accessoires erg gemakkelijk gerealiseerd kan worden.

Tot op heden lijkt er nog geen verandering te zijn gekomen en is het industrieel interieur nog steeds aan populaire trend.
Daarom gaan wij volledig mee in deze trend en hebben wij onze producten hier op aangepast.
Industrieel interieur lijkt tijdloos te zijn, de inspiratie voor industriele interieurs komt van oude fabrieken.
Industriele meubelen zijn erg populair met zijn stoere accenten en ruwe afwerkingen valt elke item extra op in de woonkamer.
Het industriele is makkelijk te combineren met een landelijk of modern interieur omdat vanwege de gebruikte matrialen zoals metaal en hout wat een goede combi is.
Bij een industriële inrichting moet je vooral aan basiskleuren zoals zwart, wit en grijs denken en de natuurlijke tinten, in meubels ziet je deze kleuren veel terug komen.
Een vaak terugkomende detail kleur is bruin, alle verschillende tinten bruin zijn geschikt maar ook andere donkerdere kleuren zoals donkerblauw en mosgroen komen veel voor.
Door het vele gebruik van metalen zie je ook veel brons, zilver en goud in een woning met industriele stijl.

Meubels en decoraties
De kleuren wit, zwart, grijs en bruin en andere donkere kleuren worden daarom ook terug in de meubels en de woonaccessoires gecombineerd.
Houten en metalen meubels zijn helemaal hip in het industriele woonstyle.
Deze materialen zijn op en top industrieel, dus dit ziet je veel in diverse meubels terug komen.
Zoals tafels met een stoer ijzer onderstel en een houten tafelblad en dit te combineren met oude klapstoelen of lederen kuipstoelen wat het net een beetje extra sfeer geeft.
Een ander item wat je veel terug ziet in het industriele interieur zijn vintage apothekers- en locker kasten die opgepimpt worden.
Donker bruin leren banken en salontafels van metaal en verlichting die net iets anders is dan gewent te gebruiken in deze woonstijl.
Gezelligheid mag natuurlijk ook in een industrieel interieur niet vergeten worden vergeet daarom ook zeker niet wat kaarsen, kussens, mooie plaids.